Description

We zijn weer terug met een nieuwe editie van Patterns Festival! Wij staan weer te springen om leven in de brouwerij te brengen met techno en cultuur op het Almere Strand.

Dit jaar hebben wij besloten om ons beleid aan te passen. De reden is vrij simpel; wij willen graag voort blijven bestaan en daar hebben wij jullie support uiteraard bij nodig!

Met oog op de toekomst is het de bedoeling dat we het volgend jaar weer willen doen. Op de dag zelf is het mogelijk een donatie te doen met contant geld wat in een donatiepot kan worden gedeponeerd. Dus kan jij wat kleine centen missen uit de portemonnee dan help je er Patterns ontzettend mee!

- Tot 18.00 is het toegestaan om maximum 12 eenheden of 4 liter licht alcoholhoudende drank (Bier, Pre-mix, wijn) per persoon mee te nemen in blik/kartonnen/plastic verpakking. Geen glaswerk, daarna is het niet meer mogelijk.

- Na 18:00 kan je binnen komen met een guarantee ticket van €6,00 (+€0,80 fee) of €7,50 aan de deur. Je krijgt daarvoor twee consumptie munten terug.

- Patterns verzorgt voor 2 barbecues op het terrein. Tot 18.00 is het toegestaan vlees voor de barbecue mee te nemen. Het zelf meenemen van een wegwerp barbecue is toegestaan, Wel is het gebruik hiervan alleen toegestaan op de door Patterns toegewezen ruimte/plek.