Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Patterns en bezoekers van haar evenementen. Bij het betreden van de locatie op één van de Patterns evenementen ga je akkoord met deze voorwaarden:

- De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen.

- Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van o.a. het ordepersoneel.

- Het betreden van de locatie Patterns is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

- Het is verboden tickets voor evenementen van Patterns aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.

- Legitimatie verplicht.

- Minimumleeftijd 18 jaar.

- Patterns voert een zero-tolerance-beleid op het gebied van soft/harddrugs.  Het is verboden om te handelen in drugs op het evenement van Patterns. Wanneer een overtreder wordt gepakt, dan zal hij/zij worden overgedragen aan de politie. Voor binnenkomst van het evenement zal er de mogelijkheid zijn om drugs te deponeren in daar voorbestemde drugstonnen zonder te worden berecht met enige consequenties.

- Tot 18.00 is het toegestaan om maximum 12 eenheden of 4 liter licht alcoholhoudende drank (Bier, Pre-mix, wijn) per persoon mee te nemen in blik/kartonnen/plastic verpakking. Geen glaswerk!!!

- Patterns verzorgt voor 2 barbecues op het terrein. Tot 18.00 is het toegestaan vlees voor de barbecue mee te nemen. Het zelf meenemen van een wegwerp barbecue is toegestaan, Wel is het gebruik hiervan alleen toegestaan op de door Patterns toegewezen ruimte/plek.

- De barbecues zijn te gebruiken op geheel eigen risico door de bezoeker.

- Aan het nuttigen van zelf bereid voedsel kleven risico’s, met name geldt dat voor bezoekers met een zwakkere gezondheid. en zijn voor eigen risico.

 • Er mag geen eten op de grond worden geplaatst.
 • Bereid eten moet voldoende warm worden gehouden of juist voldoende gekoeld.
 • De ruimte en het materiaal waarin/waarmee eten wordt bereid moet goed schoon gehouden worden.
 • - Koeling van (vlees/vis) producten voor de barbecue zijn op geheel eigen risico voor de bezoeker.

  - Bezoekers kunnen voor binnenkomst en gedurende het bezoek van Patterns gefouilleerd worden door het beveiligingsteam. Degene die zich hieraan niet onderwerpt kan de toegang geweigerd of verwijderd worden.

  - Kleding: gepaste kleding. Voetbaltenue ’s is niet toegestaan. Bezoekers die dit verbod negeren kan de toegang geweigerd worden.

  - Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar Patterns: Harddrugs, huisdieren, glaswerk, (vuur-) wapens en andere gevaarlijke voorwerpen.

  - De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

  - Bij het betreden van Patterns kunnen opnames gemaakt worden. Gedurende de openingstijden van Patterns worden videoopnames gemaakt. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.

  - Parkeren is mogelijk op de daarvoor aangegeven locaties.

  - Patterns maakt gebruik van consumptiemunten als betaalmiddel. Deze munten worden periodiek vervangen. Na vervanging zijn de voorgaande munten niet meer valide als betaalmiddel in Patterns.

  - Toegang tot Patterns kan tot 23:00 worden verleend, hierna sluit de kassa.

  - Muziek zal worden geproduceerd op een luid niveau, Patterns is niet verantwoordelijk voor negatieve consequenties die hier uit voorkomen. Patterns adviseert het gebruik van oordoppen of om af en toe de rustigere gebied van het terrein te bezoeken om je gehoord rust te geven.

  - Het programma kan worden gewijzigd, wanneer specifieke artiesten worden geannuleerd, zal er geen teruggave van entree geld of andere kosten zijn. Patterns zal altijd proberen een vervangende artiest te zoeken van vergelijkbaar niveau met de zelfde muziek style.

  - Het is verboden om te klimmen op stages, gebouwen, hekken of andere objecten. Het is niet toegestaan om objecten/structuren mee te nemen van het terrein af.

  - Verder zijn alle geschreven en ongeschreven regels van toepassing.